Арбитражни залози

Ако не знаете какво представляват арбитражните залози, то ние ще ви дадем достатъчно полезна информация, която може да използвате, за да постигнете добри печалби. Предимството на този вид залагания е, че имате възможността да изчислите всичко, така че да се поздравите с краен успех. Разбира се, за целта се изисква практика от ваша страна.

Нужно е да се знае, че спортните арбитражни залози изискват време и минимална инвестиция от ваша страна. Един път разбрали за какво става въпрос със сигурност ще се зарадвате на солидни парични постъпления в банковата си сметка. Но нека пристъпим към необходимите ви неща за реализацията на тези толкова популярни залагания у нас и по други точки на света.

За начало са нужни, компютър с прилична интернет връзка, която ви позволява да отваряте различните сайтове на букмейкърите. Естествено, би трябвало да имате и начален капитал, с който да започнете играта. Според нас нужната инвестиция е от 1000 до 15 000 лева, според възможностите ви, но можете да минете и с по-малко, ако не гоните високи цели.

Препоръчително е да имате смартфон с достъп до глобалната мрежа, за да залагате в движение. Това е едно удобство, което би могло да увеличи приходите ви от онлайн залозите, за които пишем в тази публикация. Мобилните устройства са перфектен начин да проследите какво се случва с мачовете в първенствата и турнирите по Европа и останалата част от света.

Открийте си акаунти при няколко букмейкъри.

strelka_fbet-bg1

Всички букмейкъри на Български

За начало е препоръчително да направите регистрации в поне три букмейкърски къщи предлагащи спортни онлайн залози. За целта вижте секцията „Букмейкъри“ в нашия сайт, защото те предоставят страхотни коефициенти и предразполагат към спортен арбитраж. Имайте предвид, че бонусите давани от различните сайтове увеличават капитала ви.

Не е зле да си направите няколко електронни портфейла, където да получавате плащания. Вижте какви са начините за теглене на печалби при Efbet, Bet365, Betfair и други и последвайте методите. Обикновено те се свързват с Moneybookers, ePay, Skrill и така нататък.
При положение, че сте се справили с тази част от нещата предстои да преминем към същността на арбитражните залози, заради които написахме тази статия. Не пропускайте следващите редове, тъй като от тях ще научите как да действате по пътя към успешното ви участие в игрите.

Как да намерите футболни срещи за арбитраж?

Това е една от основните стъпки, за да правите арбитражни залози. Не е трудно да намерите футболни двубои за арбитраж, но си пригответе малко свободно време за постигане на целта. В следващите редове ще ви напишем няколко начина, които да използвате по предназначение.
Най-често практикувания метод за намиране на арбитражни залози е самостоятелното търсене. Отворете два или повече сайтове на букмейкъри и търсете мачове с два възможни изхода и висок коефициент. Залагайте на тези срещи, които ви харесат и преценете каква сума да инвестирате, за да постигнете по-голям успех.

Друга възможност за откриване на т.нар. Арбове е чрез спортните форуми, където присъстват залози. За съжаление невинаги арбитражите се обновяват редовно и често попадаме на стара информация, която едва ли ще ни бъде от полза. Все пак нищо не пречи да опитате и това.
Съществуват и специални платени програми за търсене на арбитражни залози в букмейкърските сайтове. Помислете и за този вариант, тъй като той ще ви спести много време и ще направи мисията ви далеч по-лесна. В интернет ще откриете повече инфо за софтуерите.

Как да започнете?

Ако вече сте направили регистрации при различни букмейкъри и сте открили сметки, то вие можете да започнете със спортните арбитражи. Първоначално се пробвайте да играете с по-малки суми, за да схванете главната идея на този вид възможности за печалба от залози.

Стъпка 1 – отворете два сайта на различни букмейкъри в два отделни прозореца.

Стъпка 2 – гледайте мачовете да са с еднакви коефициенти, защото ако съществува някаква промяна ще се наложи да правите изчисленията на ново.

Стъпка 3 – от този момент нататък просто натиснете бутона за залагане, както сте го правили и до този момент. Изчакайте края на мачовете и вижте каква ще бъде вашата печалба.

Напомняме, че е е препоръчително да стартирате с малки суми, защото се налага да мине време докато свикнете с арбитражите. Както виждате няма нищо сложно в тях и всеки, който иска може да пробва късмета си. Ние сме на разположение, за да ви дадем още съвети, тъй че ако имате някакви въпроси можете да се свържете с нас.