Депозит и теглене – БЕТ365

Ако искате да депозирате пари в Bet365, с които да залагате на футбол, баскетбол, волейбол, хокей, бокс или друг спорт, то ще трябва да влезете в акаунта си с потребителското име и паролата, които сте направили при регистрацията. Веднага щом системата ви разпознае можете да пристъпите към захранване на сметката ви.

В горния десен ъгъл се намира меню на име Услуги. Натиснете върху него и от там изберете депозит. Ще се отвори прозорец, в който са изброени всички начини за депозит на пари. Вие решавате дали искате да направите банков трансфер, да преведете пари посредством дебитна или кредитна карта, а също така имате опцията да депозирате по електронен път.

Имате на разположение и възможност за т.нар бърз депозит чрез дебитна / кредитна карта. По този начин ако направите залог, но депозираната сума не ви стига, то вие ще може да прехвърлите пари в реално време, след като изпишете номера за сигурност на картата ви (CV2), който представлява трите цифри на гърба на картата.

Захранването на сметка в Bet365 става бързо и сигурно. Депозитите извършени чрез банкова карта или по електронен път се приемат в реално време, като сумата се начислява в сметката ви веднага. Ако изберете банков трансфер то периодът за отчитане на сумата е различен, а повече информация ще получите посещавайки официалния сайт на букмейкърите.

При положение, че не можете да направите депозит причините биха могли да бъдат неточни данни или блокиране на транзакцията от вашата банка. Вторият проблем се разрешава, след като се обадите на банковите служители и им съобщите за наличието на проблемна ситуация.

Правилно извършената регистрация и депозит ви дават правото да правите спортни онлайн залози по всяко време на денонощието. В случай на свършване на парите повторете депозирането по избрания от вас начин и сметката ви ще се захрани незабавно. От този момент нататък ви стискаме палци в играта!