Депозит и залози в Efbet: как се прави?

Efbet е най-старият букмейкър в България и същевременно букмейкърът, който позволява да се правят едни от най-бързите и най-лесни депозити и залози в сайта си. Така че, ако искате да захраните сметката си и да поставите първия си залог при някой букмейкър само за няколко минутки, Efbet е вашата дестинация и в следващите редове ние ще ви покажем как става това.

Естествено, преди да тръгнете да депозирате и залагате, трябва да сте регистриран клиент на букмейкърската къща. Това също става толкова лесно – просто трябва да попълните един формуляр и след това да активирате профила си, отваряйки активационен линк, който ще получите като имейл на електронната си поща (по-конкретно, на тази електронна поща, която ще регистрирате във формуляра).

Регистрация с Бонус 200 лева

Но да се върнем на нашата основна тема. Нека да започнем с това, което предхожда залозите – за да можете да поставите залог, в сметката ви трябва да има поне някакви средства (минималната сума на един залог в Ефбет е 1 лв.).

Последвайте следните стъпки и ще внесете пари по сметката си за броени секунди:

  • 1. Попълнете потребителското си име и паролата, за да влезнете в сметката, ако все още не сте го направили.
  • 2. Когато вече използвате сайта като регистриран клиент, горе в дясно на сайта – там където са всички линкове за управление на сметката – ще видите връзка “Депозит“, която трябва да последвате.
  • 3. На екрана си ще изскочи нова страница, където трябва да изберете следните неща: метод на депозита, сумата му и вашата парола.
  • 4. Потвърдете депозита като попълните появилата се бланка за разплащателния метод. Това е необходимо само първия път, а след това всеки следващ депозит със същия метод ще можете да извършвате дори още по-бързо.

Като един букмейкър, който работи с много различни типове клиенти, Efbet са вложили усилия и са успяли да интегрират много различни начини, чрез които може да се направи депозит.

Като започнем от най-стария метод, познат на онлайн хазарта – банковия превод, преминем през методите за директно онлайн разплащане чрез дебитна карта, EcoPayz, Skrill и Neteller и стигнем до устройствата на Кештерминал и офисите на Изи Пей.

Ако искате да направите мигновен превод, трябва да използвате опциите за директно плащане по интернет, но ако искате да депозирате в кеш, Изи Пей и Кештерминал са вашите варианти.

Без значение от избора ви, нито букмейкърската къща, нито избраното разплащателно средство ще вземат някаква такса за превода.

Що се отнася до по-интересната част – поставянето на залозите – последвайте следните стъпки:

  • 1. Маркирайте избраните залози като кликнете върху тях.
  • 2. Попълнете полето “Залог“ в намиращия се в дясната част на екрана фиш. До това поле ще видите “Възможна печалба“, която на секундата ще пресметне колко ще спечелите, умножавайки залога ви по коефициента.
  • 3. Ако резултатът от уравнението ви харесва, потвърдете залога с жълтия бутон “Заложи“.
  • 4. Залогът ви е поставен и оттук нататък имате два варианта – можете да изчакате края на събитията или да затворите предварително залога си със сравнително новата функция Cash Out.