Ако сте преминали успешно процедурата по регистрация в ЕФБЕТ, то е дошло времето да захраните вашата виртуална сметка или с други думи да направите депозит в системата. В това няма абсолютно нищо сложно, тъй като букмейкъра се е погрижил за вашето пълно удобство.

Отново в горния десен ъгъл ще видите линк Депозит, върху който трябва да кликнете. Пред вас ще се отвори отделен прозорец, в който са изброени начините за депозиране на пари. Нужно е да въведете сума не по-малка от 10 лева, които ще бъдат прибавени към баланса ви.

На ваше разположение са различни варианти за депозит. Вие решавате дали ще захраните сметката си посредством дебитна / кредитна карта, банков трансфер, EasyPay или друг начин. В наши дни един от най-лесните начини за вкарване на пари в Ефбет е посредством Cashterminal, който може да откриете на удобни места във вашия град или населено място.

Буквално минути, след като вкарате парите те ще се отразят в акаунта ви и вие ще получите възможност да правите залагания на различните спортове. При положение, че сумата се изхаби трябва да депозирате пари отново, за да играете в играта.

Тегленето на печалбите става по същия начин. За предпочитане е да изберете EasyPay, тъй като парите идват бързо и удобно в близкия пункт. За целта обаче е необходимо да имате печалба от 30 лева и не по-малко. Ако пък се спрете на банков трансфер минималния праг за теглене е 125 евро. Направете преценка кой е най-удобния начин за получаване на спечелените пари.

Общо взето депозитът и тегленето на пари от ЕФБЕТ не е никаква философия, която да ви затрудни. Не забравяйте, че ако имате някакъв проблем с оперирането в системата може да потърсите съдействие от денонощната поддръжка на букмейкъра, където любезните консултанти ще отговорят на всички ваши запитвания относно сайта и използването му.