Еспаньол – Барселона прогноза (04.01.2020 г.)

Сегашният лидер и носител на шампионската титла Барселона срещу отборът на Еспаньол, който има по-малко точки от всички останали отбори в Испания. По всичко изглежда ще има страховита доминация на Барселона.

Един срещу друг

  • 29 от последните 34 победи отидоха за Барселона.
  • Барселона спечели с 2:0 последния си мач.
  • Еспаньол успяха да вкарат общо само два гола в предишните осем мача.
  • 12 от последните 14 победи на този стадион са за гостите.

Еспаньол – Барселона Прогноза

Барселона ще иска да започне 2020 г. на правилната нота. Те имаха трудности в предишните сезони и на няколко пъти правеха така, че цялата им здрава работа да бъде провалена от няколко незаинтересовани и невдъхновени представяния. Сега са длъжни да не позволяват това да се случва и една победа в първия кръг ще свърши добра работа.

Еспаньол се изправи срещу 19-ия Леганес в последния кръг и загуби с 2:0. Еспаньол е отборът с най-много загуби този сезон, най-малко вкарани голове и най-много допуснати. Те не спечелиха в сто процента от мачовете си на своя стадион.

От другата страна на всички класирания е Барселона, които са вкарали 47 гола, докато нито един друг отбор не е успял да докосне границата от 35 попадения до момента. Да, тази статистика включва дори и Реал Мадрид.

Очевидна е доминацията на Барселона в директните мачове през годините. Дори и домакинското предимство не успява да помогне на Еспаньол.

Прогноза: Барселона да победи @ 1.50 (1xbet)