Ювентус – Рома прогноза 22.01.2020 год.

Купата на Италия навлиза в четвъртфиналната си фаза. Предстои един от най-вълнуващите мачове на Ботуша, противопоставящ съставите на Ювентус и Рома. Ще продължи ли победният ход на “бианконерите” на собствен терен, ще разберем в сряда вечер от 21:45 часа.

Най-напред, длъжен съм да изтъкна, че става въпрос за турнирна битка, тоест залозите не са съвсем оправдани. В подобни мачове всичко може да се очаква, особено, ако се подцени значението на надпреварата. За тази цел съм се насочил към по-специфичен залог, който ще откриете единствено в сайта на 1xbet.

Съветът ми е да потърсите повече жълти картони, което е продиктувано от характера на сблъсъка и главния арбитър. Учуден съм от решението на трейдърите, които поставят коефициент @1.50 за азиатска линия на картоните Над 4. Според мен Джанлука Роки “ще нашари” футболистите на двата тима, особено след почивката.

Ювентус и Рома не пестят сили и грубости в директните съревнования, което си пролича и от сблъсъка, игран преди десет дни. Тогава реферът Марко Гуида връчи девет официални предупреждения, като шест от тях бяха за състезатели на “вълците”.

Убеден съм, че торинци ще продължат към полуфиналния етап, но за коефициент @1.60 не бих се наел с прогнозиране на краен победител. В предходните си четири домакинства срещу Рома, Ювентус стигна до минимални победи с 1:0. Да видим, ще се запази ли тенденцията за по-ниска резултатност в мачовете помежду им.

Прогноза: Жълти картони – Над 4 @1.50 1xbet