Израел прогнози

Футболни прогнози Израел: 05.02.2017

февруари 5, 2017 fBets.eu 0

Израел – Висша Лига 19:00 МС Ашдод – Апоел Раанана 1X 7/10 1.29 20:15 Апоел Кфар Саба – Апоел Тел Авив X2 7/10 1.34 Футболни прогнози Израел: 05.02.2017Оценете тази публикация

Израел прогнози

Футболни прогнози Израел: 29.01.2017

януари 29, 2017 fBets.eu 0

Израел – Висша Лига 19:00 Бней Сахнин – Апоел Ашкелон 1 6/10 1.70 20:15 Апоел Тел Авив – Апоел Хайфа 1X 7/10 1.42 Футболни прогнози Израел: 29.01.2017Оценете тази публикация

Израел прогнози

Футболни прогнози Израел: 22.01.2017

януари 22, 2017 fBets.eu 0

Израел – Висша Лига 19:00 Бней Йехуда – МС Ашдод -2.5 8/10 1.48 20:00 Апоел Кфар Саба – Бейтар Йерусалим X2 7/10 1.30 21:00 Макаби Тел Авив – Бней Сахнин 1 7/10 1.40 Футболни прогнози Израел: 22.01.2017Оценете тази публикация

Израел прогнози

Футболни прогнози Израел: 12.01.2017

януари 11, 2017 fBets.eu 0

Израел – Висша Лига 20:00 Ирони Кирят Шмона – Апоел Тел Авив 1 6/10 1.75 Израел – Лига Леумит 19:30 Апоел Рамат Хашарон – Апоел Рамат Ган -2.5 7/10 1.65 Футболни прогнози Израел: 12.01.2017Оценете тази публикация

Израел прогнози

Футболни прогнози Израел: 11.01.2017

януари 10, 2017 fBets.eu 0

Израел – Висша Лига 19:30 Бней Йехуда – Апоел Кфар Саба 1X 7/10 1.31 20:00 Макаби Тел Авив – Апоел Раанана 1 7/10 1.53 21:00 Апоел Хайфа – МС Ашдод -2.5 7/10 1.62 Футболни прогнози Израел: 11.01.2017Оценете тази публикация

Израел прогнози

Футболни прогнози Израел: 10.01.2017

януари 10, 2017 fBets.eu 0

Израел – Висша Лига 19:00 Макаби Петах Тиква – Бней Сахнин 1 6/10 1.88 19:45 Апоел Ашкелон – Бейтар Йерусалим 2 7/10 1.72 21:00 Апоел Беер Шева – Макаби Хайфа 1 7/10 1.62 Израел – Лига Леумит 19:20 Апоел Афула …ВИЖ ОЩЕ…

Израел прогнози

Футболни прогнози Израел: 02.01.2017

януари 2, 2017 fBets.eu 0

Израел – Висша Лига 21:00 Бейтар Йерусалим – Макаби Тел Авив -2.5 6/10 1.65 Израел – Лига Леумит 19:00 Апоел Акре – Макаби Нетаня 2 4/10 2.40 19:00 Апоел Афула – Ирони Нешер X2 8/10 1.40 19:00 Апоел Назарет Илит …ВИЖ ОЩЕ…

Израел прогнози

Футболни прогнози Израел: 25.12.2016

декември 25, 2016 fBets.eu 0

Израел – Висша Лига 19:00 Макаби Петах Тиква – Апоел Раанана 1 6/10 1.83 21:00 Апоел Беер Шева – Апоел Тел Авив 1 7/10 1.25 Футболни прогнози Израел: 25.12.2016Оценете тази публикация

Израел прогнози

Футболни прогнози Израел: 18.12.2016

декември 18, 2016 fBets.eu 0

Израел – Висша Лига 19:00 Апоел Хайфа – Апоел Ашкелон 1 5/10 1.80 20:15 Апоел Раанана – Апоел Беер Шева 2 7/10 1.33 Футболни прогнози Израел: 18.12.20165 (100%) 1 глас[а]

Израел прогнози

Футболни прогнози Израел: 11.12.2016

декември 11, 2016 fBets.eu 0

Израел – Висша Лига 19:00 МС Ашдод – Макаби Петах Тиква -2.5 6/10 1.68 20:15 Апоел Хайфа – Макаби Тел Авив 2 7/10 1.53 Футболни прогнози Израел: 11.12.2016Оценете тази публикация