Етикет: Мексико – Лига де Аскенсо

Мексико прогнози

Футболни прогнози Мексико: 12.01.2017

Мексико Мексико – Лига де Аскенсо
03:00 Лобос БУАП Пуебла – Тампико Мадеро 1 6/10 1.75
03:00 Потрос УАЕМ – Мурсиелагос 1 5/10 1.91
04:00 Хуарес – Кафеталерос де Тапачула 1 5/10 1.75
05:30 Корас де Т. – Леонес Негрос д. 1 4/10 2.25
Футболни прогнози Мексико: 12.01.2017
Оценете тази публикация

Мексико прогнози

Футболни прогнози Мексико: 11.01.2017

Мексико Мексико – Лига де Аскенсо
03:00 Лорос де ла У. де К. – Селая 2 5/10 1.85
04:30 Корекаминос УАТ – Атланте Канкун 1X 8/10 1.36
05:00 Алебрихес де Оахака – Венадос 1 5/10 1.75
05:00 Дорадос де Синалоа – Сакатепек 1 5/10 1.78
05:36 Симаронес де С. – Минерос де С. -2.5 6/10 1.72

Няколко късни мача проверени от fbets.eu. Прогнози за любителите на нощните залози и късните мачове.

 

Футболни прогнози Мексико: 11.01.2017
Оценете тази публикация