Нуждаете се само от интернет връзка, за да имате достъп до bet365 на Вашия мобилен или таблет. Посетете bet365 от Вашия браузър.

bet365 има безплатно Приложение за iOS. За да го изтеглите, потърсете bet365 в App Store. Или посетете мобилния сайт на bet365 чрез браузъра на Вашия мобилен телефон или таблет. Отидете в долната част на началната страница и натиснете ‘Виж всички Приложения на bet365’, след което ще може да изтеглите всички Приложения на bet365.

В момента приложението е достъпно в Австрия, Австралия, Аржентина, България, Ирландия, Италия, Великобритания, Швеция, Чехия, Канада, Кипър, Дания, Германия, Гърция, Унгария, Нова Зеландия, Полша, Словакия и Испания. Клиенти от страните, в които приложението не е достъпно, могат да използват нашето уеб приложение, като посетят нашия сайт от браузъра на своя iPhone или iPad.

bet365 има безплатно Приложение за Android. За да го изтеглите, посетете мобилния сайт на bet365 чрез браузъра на Вашия мобилен телефон или таблет. Отидете в долната част на началната страница и натиснете ‘Виж всички Приложения на bet365’, след което ще може да изтеглите всички Приложения на bet365.

bet365 има безплатно Приложение за Windows. За да го изтеглите, потърсете bet365 в Windows Store. Или посетете мобилния сайт на bet365 чрез браузъра на Вашия мобилен телефон или таблет. Отидете в долната част на началната страница и натиснете ‘Виж всички Приложения на bet365’, след което ще може да изтеглите всички Приложения на bet365.

В момента приложението е достъпно в Австрия, Австралия, България, Великобритания, Ирландия, Канада, Кипър, Чехия, Дания, Гърция, Унгария, Нова Зеландия, Полша, Румъния, Словакия, Испания и Швеция. Клиенти от страните, в които приложението не е достъпно, могат да използват нашето уеб приложение, като посетят нашия сайт от браузъра на своя мобилен или таблет.

Повечето събития и пазари в bet365, включително нашите чудесни пазари На Живо, са достъпни и на Вашия мобилен или таблет чрез bet365 Навсякъде.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android, включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва само да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. За да гледате предаването, логнете се и отидете в началната страница или На Живо, където ще има налична икона Гледай за достъпните предавания.

Ако имате iPhone, iPad или Android, Вие може да гледате всяко състезание предавано от At The Races и Racing UK

Трябва да направите залог за минимум 1 лв за победа или 0.50 лв за Подсигурен Залог (или еквивалент в друга валута) за състезанието и след това да натиснете иконата Гледай на Фиша, на талона или в ‘Гледай Състезания Пряко’.

За да получите добро качество на картината трябва да има добра връзка 3G, 4G или WiFi.

Моля имайте предвид, че картината от At The Races не е достъпна за клиенти в САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Япония, Хонг Конг, Франция, ЮАР, Шри Ланка или Карибите, а картината от Racing UK е недостъпна за клиенти, живеещи в САЩ, Австалия, Нова Зеландия, Хонг Конг, Франция или Сингапур.

При логване за залог трябва да въведете Вашето потребителско име в bet365 и паролата, или код за сигурност, които сте избрали при откриване на сметка в bet365.

Ако забравите Вашата парола или код за сигурност трябва да се Свържете с бет365 и служител с удоволствие ще Ви съдейства.

Може да захранвате сметката си в bet365 чрез много методи на плащане, включително дебитни и кредитни карти, банкови преводи, ваучери или електронни плащания. За подробности относно всички методи за плащане, моля, вижте секция Плащания.

Можете да променяте методите на плащане, избирайки Депозит в секция Клиенти – просто изберете желания метод на плащане от падащото меню.

Тегленето на средства е лесно както депозирането и можете да го правите от Вашия мобилен или таблет.

Методи за плащане може да се добавят от секция Депозит във Вашата Сметка в мобилния сайт. Просто изберете желания от Вас метод от падащото меню.

Моля имайте предвид, че достъпните методи за плащане зависят от държавата, в която живеете.

Вашият залог е направен, когато получите екран с ‘Потвърждение на Залог’ с референтен номер на него. Ако имате съмнения дали е направен успешен залог, проверете в секция Клиенти на Вашия мобилен или таблет или сайта на bet365. Или се Свържете с БЕТ365 и  служител с удоволствие ще Ви съдейства.

Ако загубите връзка с интернет, докато позлвате bet365 Навсякъде през Вашия мобилен или таблет, ще може да продължите Вашите операции при възстановяване на връзката. Ако имате съмнения дали е направен успешен залог, проверете История в секция Клиенти на bet365 Навсякъде или сайта на bet365 на Вашия компютър. Или се Свържете с БЕТ365 и служител от Отдел Клиенти с удоволствие ще Ви съдейства.

Единственото изискване за достъп до bet365 Навсякъде е апарат с интернет и съответна тарифа от мобилния Ви оператор или активна WiFi връзка.

Марката и моделът в повечето случаи са показани на телефона или под батерията. Или се Свържете с БЕТ365 и служител с удоволствие ще Ви съдейства.

Мобилните оператори имат политика за блокиране на определени видове услуги за мрежите си. Това е с цел блокиране достъпа на лица под 18 години и може да има ефект върху bet365 Навсякъде. Може да премахнете това ограничение, ако се обадите на Вашия оператор, или като предприемете съответните действия на Вашия мобилен или таблет.

Услугата е безплатна за всеки клиент на bet365. Единствените разходи са таксите от Вашия мобилен оператор за използване на услугата пренос на данни. Моля свържете се с Вашия оператор за информация относно тези тарифи.

Да. Ако имате роуминг и Вашият оператор позволява интернет роуминг, и мрежата в която сте в роуминг поддържа GPRS, Вие ще може да използвате bet365 Навсякъде в чужбина.