Кои сме ние?

Ние сме сайт който се стреми всекидневно да ви показва всякакви спортни прогнози, като се съсредоточаваме най вече върху футболни прогнози. Разбира се ще получавате и прогнози за други видове спортове, като тенис, баскетбол, волейбол, моторни спортове и много други.

Към какво се стремим?

Ние се стремим да Ви показваме всекидневни футболни и спортни събития, като прогнозираме изхода на срещата. В много от случайте голяма част от футболните прогнози са с висока успеваемост , но това все пак е спорт и не винаги всички спортни срещи завършват както се очаква.

За какво не носим отговорност?

Сайта и неговите собственици и админнистратори не носят никаква отговорност за причинени морални и финансови щети. Ползването на сайта fbets.eu е изцяло на ваша отговорност.

Забранено ли е?

Забранено ли е ползването на сайта от лица под 18 години? ДА ползването на сайта от непълнолетни и лица под 18 години е ЗАБРАНЕНО. Сайта не носи отговорност.

Забранено ли ползването на материали от сайта? ДА ползването на всички текстове, видеа, интервюта и всякакви материали от сайта е ЗАБРАНЕНО, освен изричното съгласие на сайта и неговите собственици. За да ползвате материали от сайта е необходимо предварително да се свържете с администратота чрез формата за КОНТАКТИ.

Каква информация ползвам в сайта?

Безплатно ли е всичко в сайта?

Ползването на FBETS.EU е напълно безплатно. Всички прогнози, ТОП прогнози, анализи, новини и други се предоставят всекидневно и напълно безплатно. Мотото на нашият сайт е:


,, Футболни прогнози – Прогнози за днес, Всекидневни прогнози, Безплатни прогнози ,,


Как да се свържем с вас?

За да се свържете с нас може да ползвате формата за КОНТАКТИ, както и директно да ни пишете на имейл: fbets.eu@gmail.com

Каква реклама предлагаме?

Всички рекламни позиции може да намерите в секция РЕКЛАМА, както и директно да изпратите запитване чрез фирмата за КОНТАКТИ.

Мога ли да ползвам текстове, изображения и други материали от сайта?

Как да се регистрирам в ЕФБЕТ?

Как да се регистрирам в БЕТ365?