В категория Топ Прогнози даваме нашето мнение относно най-завързаните мачове от различните първенства и турнири. Тук вие ще прочетете анализирани предвиждания за края на всеки мач с висок коефициент, който представлява интерес за вас и залозите, които правите.

Ако се чудите кой мач да играете днес и кои са топ фаворитите на деня, то вие сте на правилното място. Тук ще намерите топ прогнози с най-популярните футболни залози и ще разберете кои са фаворитите на деня, седмицата и като цяло.

Най-играните мачове са част от категорията топ прогнози и ще ви помогнат да се ориентирате в морето от мачове за залагане. Тази информация, която ви предоставяме тук, се подава от водещи световни букмейкъри и можете да им се доверите напълно.

Най-популярните футболни залози за топ прогнози са за фаворитите за деня и обикновено те са от водещи първенства в Европа. Тук се включва най-вече английската Висша лига – Челси, Арсенал, Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и още много, когато мачовете са от Премиър лийг. Тук се включват и прогнози за Първа Лига България, Примера Дивисион Испания, Бундеслига Германия и други. Другият вариант е някои топ прогнози да са се формирали възоснова на важна информация за срещи, които са популярни в Интернет в момента без значение от първенството и държавата.

В някои случаи тези футболни залози са с нисък коефициент, въпреки че има изключения. Тук конкуренцията между онлайн букмейкърите е голяма и затова ви препоръчваме да преглеждате всички топ прогнози преди да решите да залагате.

В ЕФБЕТ ще намерите и изобилие от прогнози с висок коефициент, които можете да превърнете в печеливши прогнози още сега. Нашите футболни анализатори са обмислили добре всички прогнози за футбол и са изследвали различни статистически компоненти. Можете да се доверите на нашите експерти, които прогнозират всеки ден различни футболни първенства от А до Я, както на клубно, така и на национално ниво.