Днес ще ви запознаем с различните видове системи за футболни залози, които познаваме.

Има различни видове системи за футболни залози, които се различават от единичните залагания, така че си заслужава да ги споменем в тази статия. Естествено, ще пишем за всички видове футболни залози, тъй че да се ориентирате по-лесно, когато играете при най-добрите български букмейкъри. Запознайте се с актуалните начини на залагане и започнете вашата успешна игра още сега с препоръчаните от нас футболни залози.

  • Единични залози – това са стандартните футболни залози, които може да правите в сайтовете на букмейкърските къщи у нас. Познати още като сингъли те представляват предвиждане на крайния изход на даден мач. Вие може да поставите знака 1, Х, 2 пред мача, който смятате да прогнозирате и умножавате заложената сума по коефициента.
  • Двойни футболни залози – при тях избирате две селекции, чийто изход трябва да познаете. Поставеният залог се умножава по коефициента на първата селекция, а получената цифра се умножава по коефициента на втората селекция. Сборът означава вашата печалба, която ще постигнете. Много хора предпочитат двойните залози заради по-добрите печалби.
  • Требъли – поставяте три селекции, които е нужно да познаете. Ако една от тях се окаже грешна, то губите целия залог. При положение, че селектираните селекции са четири или повече, то това се нарича акумулатор на залози и също намира голямо приложение към наши дни.
  • Патент залагания – този вид футболни залози включват три селекции. От тях вие може да съставите седем залога – три единични, три двойни и един требъл. В случай, че избраните селекции имат седем коефициент, то вие избивате заложената сума с познаване на само един мач.
  • Трикси – тези залози са подобни на горепосочените, но не присъстват единичните футболни залози. Вие трябва да съставите четири двойни залога и един требъл или иначе казано четири селекции, които биха могли да ви донесат прилични печалби.
  • Хайнц – при тази популярна система правите шест селекции. От тях формирате петдесет и седем залога, от които петнадесет двойни, двадесет тройни, петнадесет четворни, шест петорни и един шесторен. Тук ще е необходимо да дадете две правилни предвиждания от общо шест мача, с коефициент близо осем. По този начин печелите.
  • Янки залагания – в този тип залози не съществуват сингъли. Правят се единадесет залога, като шест са двойни, четири са требъли, а един е четворен залог.

Има и още няколко системи за футболни залози, за които можете да потърсите информация в интернет. Това са Лъки 15, Супер Янки, Голиат и други. Всички те ви позволяват да постигнете успешни печалби с множество селекции.

Не на последно място трябва да ви кажем, че има още няколко системи за футболни залози, за които можете да се запознаете допълнително с търсене в интернет. Най-известните от тях са: Голиат, Супер Янки, Лъки 15 и още много. С тях можете да реализирате успешни печалби благодарение на възможността за множество селекции.

Може да прогнозирате и да залагате на избрани от Вас Букмейкъри на Български.

Надяваме се, че сме ви били полезни с тази много важна статия. Вижте и останалите интересни новини, предвиждания за големи футболни дербита и други любопитни събития.