Efbet предлага безплатно излъчване на спортни събития

Услугата за лайв стрийминг на спортни събития е задължителна част от арсенала на всички водещи сайтове за спортни залози. Най-добрият български букмейкър Efbet също е част от групата на тези топ букмейкъри, в които потребителите могат да гледат напълно свободно и безплатно хиляди спортни събития всеки месец.

Ако ви заинтригува възможността да гледате безплатно спорт в букмейкърската къща, вместо да плащате ежемесечна такса за спортните канали по телевизията или да ви се налага да търсите пиратски стриймове в съмнителни интернет страници, прочетете следващите редове в тази статия и ще научите как става това.

Какво ни е нужно, за да гледаме спорт в Ефбет?

Най-важното нещо, което трябва да знаете, е, че за услугата пряко предаване в Efbet не трябва да се заплаща нито стотинка, нито пък букмейкърската къща кара клиентите си да правят залози на дадено спортно събитие, за да получат достъпа до видеото на живо.

Все пак, това не означава, че ще можете просто да влезете в сайта и да започнете да гледате. Картината на живо е отключена само за потребители на сайта, а ако не сте такъв и се опитате да отворите някое видео, системата ще ви прикани да си създадете регистрация. Такава можете да си направите за две-три минути, така че това не е проблем.

Единственото условие, свързано по някакъв начин с пари, е изискването по сметката на клиента да има някакви средства. Така че, за да гледате любимите си мачове, ще трябва да направите депозит (10 лв. е минималният депозит). След това, услугата ще бъде завинаги достъпна за вас, стига да не изгубите всичките си пари на залози.

Ако искате да увеличите дозата на адреналина от гледането на мачовете с поставяне на залози, препоръчваме ви винаги да си оставяте, например, един лев, който да стои в сметката ви и да ви дава право да гледате преките предавания.

Самите преки предавания са част от платформата за залози на живо (намират се в раздел “На живо). Двубоите, за които компанията предлага видео на живо, са маркирани с иконка на телевизорче.

Какви спортни събития можем да гледаме в Efbet?

От ревюто на Ефбет в fbets.eu разбираме, че българската компания за спортни залози предлага на разположение на играчите повече от 5 000 спортни събития всеки месец, които се разпростират в около 10 основни спорта, в това число футболни мачове, баскетболни и волейболни срещи, тенис турнири, турнири по снукър, турнири по електронни спортове, събития от света на хокея на лед и други.

5 000 събития на месец означава, че всеки ден можете да избирате между над 150 от най-интересните събития от различните спортове. Дори и платените спортни канали няма как да предложат толкова много мачове всеки ден, така че лайв стрийминг услугата на Ефбет определено си заслужава.