Как трябва да знаем за виртуални спортове в Winbet?

Имате страст към залозите на живо, но във вашия любим спорт или любима лига в момента няма мачове какво можете да направите в такъв случай? Много просто – залагате на виртуални спортове! Тази сравнително нова форма на онлайн хазарт е идеална и за любителите на спорта в реалния живот, и за любителите на електронните спортове.

При залозите на виртуални спортове, вие участвате в една изцяло нова електронна лига, в която участват редица измислени отбори и спортисти, опитващи се да станат шампиони. Всичко, което вие като клиенти на букмейкърската къща трябва да направите, е да изберете на какво да заложите.

Все по-голям става процентът на букмейкърските къщи, които предлагат виртуални спортове в своето портфолио от предлагани бетинг възможности. Водещият български букмейкър Winbet е един от тях, като той предлага цели два раздела, в които ще откриете спортове като футбол (общо 4 вида), конни надбягвания (2 вида), хрътки (общо 2 вида), тенис, баскетбол, тенис на маса, автомобили и стрелба с лък, всеки от които е съпроводен с множество възможности за залагания.

Освен това, всеки отбор и всеки състезател има свързани с нео специфични статистически данни, които показват съотношението на победите и загубите им и други статистики, включително броя на головете във футбола, формата като домакин и като гост и т.н. С тази статистика можете да правите информирани решения за залозите си, подобно на традиционните залагания.

След като виртуалните събития са в ход, резултатът се определя от генератор на случайни числа, като в генератора се вземат предвид силните и слабите страни на всеки конкурент. Разбира се, за да бъдат залозите на виртуални спортове по-забавни, те вървят с компютърна-симулирана анимация на игрите, така че да можете да гледате пред очите си развоя на срещата, което прави залозите още по-интензивни!

Виртуалните спортове в Winbet получават похвали от специалистите заради качеството на визуализацията на мачовете, а също така и заради огромното разнообразие от игри, на което не може да отговори нито един друг букмейкър сред тези, офериращи подобна услуга в България.

Самите мачове имат много разнообразни функции, каквито няма при други сайтове, а те водят и до много интересни възможности за залози. Например, футболните двубои при този сайт имат опции за дузпи и жълти картони, като играчите могат да залагат дали ще има дузпа или картон в мача, който гледат. Освен за дузпи и картони, за всеки мач можете да залагате още за резултат от мача, двоен шанс, двоен резултат, общо голове, точен резултат, кой отбор ще вкара първия гол, време на първия гол, първи голмайстор и други. Голяма част от тези залози не се предлагат никъде другаде.

Ако искате и вие да изпробвате виртуалните спортове на Уинбет, регистрирайте се в букмейкъра и разгледайте разделите “Виртуални“ и “Виртуални+ – и двата раздела съдържат виртуални спортове. Ако се чудите защо са два – защото букмейкърът работи с две компании-производители на виртуални игри, което е и основната причина за наличието на такова голямо разнообразие от възможности и игри.

Ако идеята за виртуални спортове ви е харесала и искате да изпробвате предложенията на други компании, разгледайте анализите и ревютата на букмейкърите в fbets.eu